Okulumuz Hakkında

Cemaleddin Öztürk İlkokulu
YAYLADÜZÜ BELDESİ CUMHURİYET MAH. MEZARLIK SK. CEMALEDDİN ÖZTÜRK İLKOKULU SİTESİ CEMALEDDİN ÖZTÜRK İLKOKULU İLKOKUL BLOK NO 14 ELEŞKİRT / AĞRI
04727166048
04727166048
https://cemaleddinozturkilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Vizyonumuz; milli kültürle bezenmiş,sosyal yönü güçlü başarılı bireyler yetiştirmektir. Hedefimiz başarılı öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır. Bu hedefin iki önemli ayağı vardır. 1-Öğretim açısından ele aldığımızda, temel derslerde başarı grafiği yüksek bir Cemaleddin Öztürk İlk-Ortaokulu... 2-Eğitim açısından ele aldığımızda, sosyal etkinlik ve yarışmalara, bilinçli ve motivasyonu yüksek katılımların sağlandığı ve sosyal hayata hazırlandığı daha etkin bir Cemaleddin Öztürk İlk-0rtaokulu... Bizler “İnsan yetiştiren bir fabrikanın çalışanlarıyız.” O halde, nasıl bir ürün elde etmeyi hedeflediğimizi ayrıntılarıyla ortaya koymak ve “Başarılı Öğrenci” tanımını en iyi şekilde yapmak zorundayız.

MİSYON

Kararlarımızı birlikte alıp özveri ile çalışan, okulumuzu hem fiziki hem de akademik olarak sürekli geliştiren;üzerine düşen sorumluluklarını yapabilen,toplumdaki değer yargılarının farkında,beldemiz ve ülkemizin gelişmesi için gayret gösteren bireyler yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR

Öğretmen :7
Öğrenci :112
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :2211
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Öğretim Şekli

TAM GÜN

Ders Başlama ve Bitiş

08:30 14:15 İLKOKUL

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

KALORİFER

Servis Bilgisi

SERVİS YOK.

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

ELEŞKİRT İLÇESİNE 41 KM,AĞRI İLİNE 73 KM,ERZURUM-HORASAN İLÇESİNE 46 KM ERZURUM İLİNE İSE 130 KM UZAKLIKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

AĞRI İLİ ELEŞKİRT İLÇESİ YAYLADÜZÜ BELDESİNDE BULUNMAKTADIR. BELDE 2500 NÜFUSA VE 5 MAHALLEYE SAHİPTİR.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları